За Нас

Комета Комерц како компанија се занимава со трговија од 1995 година. Главна цел на нашата компаниј а е да нашите потрошувачи да бидат задоволни од нашите услуги. Комета Комерц е увозник на високо квалитетен буков и дабов паркет од Криваја Завидович од Босна и Херцеговина, лајсни за паркет, лепаци за паркет и лакови за паркет. Исто така Комета Комерц врши продажба на ламинат и собни врати.

Што можеме за вас

Вршиме услуги за паркетирање и монтажа

Производи

  • Паркет
  • Материјали за паркет
  • Лајсни за паркет
  • Ламинат
  • Собни врати